resanmedpyret.blogg.se

Vecka 17, 41%
Jag vet inte om jag tycker att veckorna går så fort, men så helt plötsligt har det gått mer än 7 dagar sen jag skrev här sist, så lite tempo är det i livet ändå. 
Vi börjar komma in i högsäsong på jobbet och jag har börjat lära upp en extraanställd som ska hjälpa till på vår avdelning nu i höst. Det gör att dagarna ändå går ganska fort, men jag tycker ändå att de går för sakta fram till RUL. 
 
Jag har vart dålig i några dagar här nu, och igår valde jag att gå hem från jobbet. Trött, ont i huvudet och förkylning som hette duga, samtidigt som halsbrännan kom på besök. Idag mår jag som tur är bättre!
 
Ett av de stressmoment som legat i bakhuvudet  varje dag är en av de stora vindsgareroberna vi har i sovrummet. För att få in bebisens sovplats måste vi flytta in min klädstång dit, och där har vi ungefär slängt in grejer och så stängt dörren. 
Igår fick jag ett ryck och drog ut allt, fyllde massa påsar med skräp och en del påsar med kläder som ska skänkas, klädstången rullades in och jag var nöjd. 

Det är dock inte den mest optimala platsen för klädstången då vi har snedtak där så man måste ungefär halvera sin längd för att kunna röra sig där inne. Så vi får se hur länge vi kan ha det så, Just nu är det den enda platsen vi kan ha den på. 
 
Vaggan ska målas, och vi ska till IKEA för att köpa byrå och skötbord. Det vill jag göra snart, så att man sedan kan köpa in lite kläder osv och bona iordning. Kolla mer på vagnar och andra grejer till pyret. 
 
Jag inbillade mig häromdagen att jag kände rörelser i magen, det kändes som små fiskar som simmade runt där i, men efter det har jag inte känt något så det kan ha vart tarmarna som jobbade ;)
 
Vecka 17, 16+3, och magen växer för varje dag. RUL är om 12 dagar!