resanmedpyret.blogg.se

Vagn beställd och ny vecka!
Veckorna fortsätter att avlösa varandra. Numera byter jag vecka på måndagar och har även passerat 50% av gravidteten. 
Jag drömmer mer och mer, och ibland riktigt knasiga drömmar. Häromnatten drömde jag att vi fick barn nu, dock var barnet fullt utvecklat. Vi hade ingenting hemma, ingen säng, ingen vagn, inget skötbord, förstå stressen! Jag var fortfarande stressad när jag vaknade, haha. 

Nu hoppas jag att pyret väljer att stanna i magen iallafall 15 veckor till, så vi hinner förbreda lite mer. 
Har dock kollat på vagnar, och vi har sedan en tid tillbaka även bestämt vilken vagn vi ska ha, det har vart färgen som vi inte riktigt vart överens om, men tillslut hittade vi den färgen vi missat tidigare och båda tyckte den var ett självklart val. 

Jag kollade lite leveranstider och det kunde ta upp emot 2 månader, då kom stressen smygandes igen och idag beställde vi faktiskt en vagn! Det känns jättebra, kanske i tidigaste laget, men nu är den beställd och klar, och borta från listan på allt det andra vi ska ha :) 

Valet föll på en Brio Go Next och det känns kanon, vagnen har vi provkört lite i butik och jag gillar designen på både ligg- och sittdel och även hur den är att köra. Den blir liten och smidig när man fäller ihop den, och jag gillar möjligheten att bara klicka fast babyskyddet från bilen till vagnen. 
 
Bild lånad från Jollyroom